Drikkevarerkort

Liselund IPA
Citat Møn Bryghus: En bitter, frisk og velafbalanceret India Pale Ale, der med aroma af solbær og passionsfrugt giver en dejlig smagsoplevelse. Special god til krydrede retter, og det asiatiske køkken. Alc.5,2% vol.For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald

Bogø Bock
Citat Møn Bryghus: Blød stærk mørk lager øl, flot kobberfarvet med en lækker cremefarvet skum. Malten giver fine noter af karamel og ristet malt samt en fin sødme. Tilsat tilpas mængde humle, som giver et fint samspil imellem sødme og bitterhed. Special god til solide husmands retter og grill. Alc.6,5 % vol. For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

Anima Italiensk special øl Alle beskrivelser er citater fra Picoli Ebeltoft


Anastasia Blonde Ale: 4,9% vol.
Delikat, tørstslukkende ale uden tilsætning af krydderier, enkelt og behagelig med let strejf af humle. Perfekt til enhver lejlighed. Serveringsforslag: Fisk, grøntsager og fjerkræ.

Cleopatra Blonde Ale – American hops 5,2% vol.
Let ravfarvet ale, kendetegnet ved en overflod af humle med underliggende citrusnoter. Behagelig bitterhed og sødme i eftersmagen. Serveringsforslag: Antipasti, snacks og pizza.

Newton Amber Ale 6,7% vol.
Kraftig ravfarvet ale, forfriskende og smagsfortættet bryg. Tydelig base af malt og humle i afrundet harmoni. Et mesterbryg med konsistens og struktur. Serveringsforslag: Antipasti, pizza.

Mozart Amber Ale 7,0% vol.
Kraftig ravgylden ale med en solid base af malt, duft af humle og noter af friske urter. Sprudlende med elegant afrundet smag. Serveringsforslag: Krydrede retter, stege og grillet kød.

Leonardo Blonde Ale 6,7% vol.
Kendetegnet ved frugtige duftnoter, elegant struktur, gavmild base af malt, fyldigt skum og perfekt bitterhed i eftersmag. Ale til enhver lejlighed. Serveringsforslag: Anitpasti, fisk og rødt kød.

Dante Red Ale 7,8% vol.
Kraftig rød ale kendetegnet ved en overflod af malt. Storslot bryg med spændende smagsnuancer, velafbalanceret humle og fyldigt skum. Serveringsforslag: Lagrede oste, grillet køb.

Tuborg Classic
Citat Tuborg: En kvalitets-øl med lidt mere af alting, et smukt udseende og en klassisk smag. Danmarks tredjestørste øl, og vi har ikke tænkt sig at stoppe der. Man er vel en Tuborg!