Opholdsstue med tekøkken

I forbindelse med din overnatning på ibsens gaard er du velkommen til at benytte opholdsstuen, her finder du tekøkken, sofagruppe, strygejern, rengøringsartikler, legesager, spil og bøger som du kan låne i forbindelse med dit ophold.

Faciliteterne skal efterlades opryddet og rengjorte.

Drikkevarer til salg
Det er muligt at købe kaffe, te, kakao, saft, sodavand, vand, øl og vin med mere. Alkohol må ikke købes/drikkes af personer under 18 år.
De kolde drikkevarer findes i køleskabets nederste 3 skuffer, her er det ikke tilladt at stille fødevarer eller egne drikkevarer.

Spisepladser
Der er reserveret spisepladser til hvert værelse. Du bedes venligst benyt det bord der har samme nummer som det værelse du overnatter på. Ønsker du at invitere gæster skal du kontakte os, vi har et andet lokale der kan benyttes.

Køkkenudstyr
Der er: Køleskab,ovn, 4 kogeplader, elkogekedel, brødrister, æggekoger, Nespresso kaffemaskine hvor der kan købes poletter til af os. Der er service; glas, kopper, tallerkner, bestik, gryder, pander, fade skåle, kander, termokande, tekande. Bemærk venligst der er ingen fryser og heller inden opvaskemaskine.

Brug af tekøkkenet
Nå ikke du laver mad skal du sørge for at håndvask og køkkendelen er ryddet så andre gæster kan komme til. Service, gyder, pander mv. skal vaskes op i hånden, tørres af og stilles på plads umiddelbart efter brug, så de øvrige gæster kan benytte dem.

Efterlad venligst rummet opryddet og rengjort.
Der findes støvsuger, klude og rengøringsmiddel ved døren.
Øvrige rengøringsartikler findes i skabet ved siden af køleskabet.

Opbevaring af fødevarer er på eget ansvar. Du er velkommen til at benytte den reserverede klodskasse i køleskabet og til at stille termotaske eller lignende under dit bord frem til check-out.

Brug af køleskab
Det er muligt at opbevarer lidt fødevarer i køleskabet, ved at benytte den klodskasse der har dit værelsesnummer på.
Familieværelset har kasse nr. 2 samt hele den øverste hylde i køleskabet, hvor kassen hører hjemme.

Der er ikke adgang til fryser.

Af hensyn til fødevarer sikkerhed skal vi kassere fødevarer der ikke er opbevaret korrekt samt tømme og rengøre kasser ved afrejse. Derfor er det vigtigt at du benytte den rigtig klodskasse 🙂

Affaldssortering  
Af hensyn til vores miljø går vi meget op i genbrug, vi har stillet beholdere op i tekøkkenet til affaldssortering. Da Ebeltoft endnu ikke har krav om sortering kører vi jævnligt på genbrugsstationen med tingene for at sikre de bliver genanvendt. Madrester, servietter, køkkenrulle, kartonner der har indeholdt mælk, pizza og lignede kan ikke genbruges.

Alle materialer der kan genbruges placeres i de opstillede hvide plastikbeholdere.

Produkter der placeres i genbrugsbeholderne skal være tomme og rengjorte de må ikke indeholde madrester.

Der findes 4 beholder de er til hhv. plastik, glas, metal, pap/papir

Wifi
Der er gratis wifi på hele området.

Mobildækning ?
Her i Ebeltoft og på Mols er der dårlig mobildækning, så er du her, er du nok udenfor forbindelse.

Et ophold uden TV
Hvorfor har vi ikke TV på ibsens gaard?
Det er ganske enkelt fordi, de fleste af vores gæster er her for at vandre og slappe af. Gæster ønsker sjældent at se det samme program og vil gerne kunne sove om aftenen. I dag har de fleste en smarttelefon eller en tablet hvorfra det er muligt at se lige det man ønsker. Når vi sammenholder det med koda priserne, blev et godt wi-if tilvalgt og TV fravalgt.

Vi har bøger og brætspil som kan lånes under dit ophold hvis du ønsker et ophold helt uden skærmtid 😊