Grupper

Overnatning for grupper.

I kort gåafstand til badebro, restauranter, seværdigheder og indkøbsmuligheder finder du ibsens gaard i Ebeltoft.

Et godt alternativ til et stort sommerhus.

Du kan leje værelsesgangen, med 7 værelser i stueetagen, her er der plads til 17 personer i gode senge.

Der er 6 små 2-mandsværelser med alm. senge og ét større familieværelse med køjesenge til 2 voksne og 3 børn (u.12).

I har adgang værelser, køkken/opholdsrum med et sofaarrangement og spisepladser til 17 personer.

Der findes gratis wifi, bøger, brætspil legesager og adgang til lukket gårdhave, med havemøbler, bålplads og direkte adgang op i Skanseskoven.

I starten af værelsesgangen er der 2 fællesbadeværelser med i alt 4 toiletter og 4 brusere (aflukkede kabiner). På badeværelserne er der håndsæbe, bodyshampoo, 1-2 ruller toiletpapir på hvert toilet og ét håndklæde på hvert badeværelse.

Forplejning

Det er mulig at lave morgenmad, frokost, aftensmad med mere i køkkenet. Der er siddepladser til alle samt; køleskab, komfur, elkoger, service, gryder, pander, glas, bestik, en lille opvaskemaskine til service, opvaskemiddel, viskestykker, karklude og ét håndklæde. For alt hvad køkkenet indeholder se: oversigten.

5 x Twinværelser

Med plads til 2 voksne, og evt. en barnevognslift på gulvet mellem sengende. Der er dyner og puder, én lænestol, ét lille sofabord, én kommode, knager, spejl samt 2 sengelamper.

1 x Dobbeltværelse

Sengen i det lille dobbeltværelse

Med plads til maksimum 2 personer. Der er dyner og puder, én lænestol, ét lille sofabord, én kommode, knager, spejl samt én sengelampe.

1 x Familieværelse

Med ét soveværelse og dør ind til én privat lille stue. Den smalle bundkøje til voksne er 120*200 cm, de 3 børnekøjer er alle 70*200 cm og beregnet til børn under 12 år på et maksimum af 65 kg. Der er sengelamper ved alle køjer, en kommode og et spejl, stuen indeholder ekstra knagerække, læselamper.

17+ gæster

Udover de 17 senge, kan der være 6 babyer på 0-2 år i medbragte barnevognslifte/babysenge, fordelt på familieværelset og de 5 twinværelser. Bemærk venligst, vi kun har et par ældre babyrejsesenge. Ekstra badeværelse: Er der babyer blandt de rejsende vil der blive åbnet ind til et endnu et badeværelse, hvor der forefindes en pusleplade.

Sengelinned og håndklæder

Værelsesgangen lejes som udgangspunkt eksklusiv sengelinned og badehåndklæder.

Vi har nogle håndklæder som kan lejes ved ankomst, hvis nogen har glemt at medbringe. Såfremt I ønsker at leje sengelinned, bestilles det i god tid, da vi ikke har kapacitet til at vaske så mange sæt her. Sengelinned leveres udstrøget af vaskeriet. I 2024 udgør prisen for sengelinned 225,- kr. per sæt plus 2 x transport á 168,- kr. Denne pris dækker de omkostninger vi har til vaskeriet for at de; vasker, tørre, henter og levere et minimum af 10 sæt her.

Priser 2024

Pris pr. nat for værelsesgangen, opholdsrum med køkken 3.600,- kr.

En prisvenlig mulighed som alternativ til de store sommerhuse.

I vores højsæson som inkluderer helligdage og alle ferieperioder, reserveres der som minimum 2 nætter.

Større arrangementer

Vi har også et selskabslokale med pejs og adgang til et stort industrikøkken.

Dette lejes seperat for værelsesgangen.

Her er det muligt at holde familiekomsammen, juleaften og almindelig hygge se mere herom under