Corona håndtering

Corona håndtering på ibsens gaard

Her på ibsens gaard passer vi på hinanden ved at følge regeringens regler for overnatningsbranchen.

For at kunne byde dig velkommen, bedes du venligst læse hele dokumentet igennem og bekræfte at du og evt. medrejsende er indforstået med at efterleve retningslinjerne i forbindelse med ophold. 

Coronapas

Pr. 6. april er der krav om at der ved ankomst skal kunne fremvises dokumentation for at du og dine medrejsende enten er færdigvaccineret, er testet negativ indenfor 72 timer (både PCR- og antigen-test) eller har overstået infektion indenfor de sidste 2-12 uger. Sidstnævnte kræver fremvisning af i alt 3 test, 1 positiv test som er mellem 2-12 uger gammel samt de 2 efterfølgende negative test.

Kort sagt så må vi ikke lukke jer ind og udlevere nøgler før vi har set coronapas og ID med enslydende navn.

Bemærk venligst at der ikke hurtigtest steder i Ebeltoft. De tætteste steder findes i; Knebel, Grenå, Lystrup og Kolind. Hurtigtest foretages i Region Midtjylland af Falck, klik her for beliggenhed, åbningstider mv.

Mundbind eller visir

Mundbind skal bæres ved ophold på alle fælles områder på ibsens gaard, kan du ikke bære mundbind, benyttes ansigtsvisir i stedet for. Skal jf. regeringen forsat bæres selv om der er fremvist gyldig Coronapas.

Afstand & forsamlingsforbud

Hold venligst 2 meters afstand mellem dig, øvrige gæster og os der bor her til hverdag.

Forsamlingsforbud på 5 personer skal overholdes på alle områder af ibsens gaard. Herunder også haven, hall, tekøkken, opholdsstue og selskabslokalet.

På badeværelserne må der max være 1 person i det åbne område. Medmindre der er tale om gæster fra samme husstand.

Da indgangsparti og værelsesgang er trang, bedes I udvise hensyn og være tålmodige. Ved check-in/check-out og øvrige henvendelser henstiller vi til at kun 1 person henvender sig, så øvrige gæster kan komme forbi.

Rengøringsstandarder

Der står håndsprit i hallen samt i tekøkkenet lige inden for døren.

Vi foretager slutrengøring og desinfektion ifølge myndighedernes retningslinjer.

 • Vi må tidligst foretage rengøring samt desinfektion af fællesarealer og værelser 3 timer efter afrejse.
 • Viskestykker, håndklæder med mere der kan deles må ikke hænges op. Husk derfor at tage dit håndklæde med frem og tilbage fra værelset.

Lejet linned og håndklæder

Det er obligatorisk at benytte lagen, hovedpude- og dynebetræk. Du er velkommen til selv at medbringe det, eller du kan leje det af os.

Forudbestilt linned og håndklæder findes i en pose på dit værelse. Ved afrejse bedes du aftage linned og placere det samlet på gulvet, evt. fugtige håndklæder hænges på knagerne inde på værelset.

Kort, brochure, spil og bøger

Kontakt os hvis I har brug for brochure, kort eller ønsker at låne bøger, spil og lejesager, vi har grundet Corona skulle fjerne alle disse ting.

 • Berørte kort og brochurer skal af smittehensyn smides i papirskrald.
 • Lånte bøger, spil og legetøj, placeres samlet på værelset og bliver tidligst lånt ud igen, 72 timer efter sidste udlån.

Check-in under Corona

Da vi som nævnt gør rent og spritter af efter forskrifterne, er det ikke muligt at tilbyde tidlig check-in, medmindre værelset har stået tomt fra dagen i forvejen.

Check-out under Corona

Af hensyn til rengøring og desinficering har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde jer adgang til toiletter og andre indendørs faciliteter efter afrejse. Opbevaring af bagage er derfor ikke muligt indendørs.

Tekøkkenet / opholdsstuen

HUSK forsamlingsforbud på 5 personer, og vis hensyn til øvrige gæster.

Ophold efter kl. 22.00 er ikke tilladt jf. myndighedernes Corona restriktioner.

Tekøkkenet er lukket for madlavning, frem til restauranter må åbne op for indendørs servering. Take-away må indtages ved spisepladserne.

 • Husk at benytte håndsprit (står ved døren) og vaske hænder ofte.
 • Der står rengøringsmiddel og klude ved siden af håndspritten som du kan benytte til aftørring af berørte overflader.
 • Der er reserveret en spiseplads til jer i tekøkkenet/opholdsstuen. Bordet har samme nummer som det værelse I overnatter på.
 • Øvrige spisepladser må ikke benyttes og møblerne må ikke flyttes.
 • Du er velkommen til at benytte spisepladserne til at nyde take-away. Bestik med mere udleveres ved henvendelse til os.
 • Lånt service afvaskes og placeres på bakken på jeres bord, så det ikke benyttes af øvrige gæster. Vi står for maskinopvask af lånt service efter afrejse.
 • Da håndklæder, viskestykker med mere ikke må deles, er der et sæt på jeres bord, efter brug hænges disse for enden af jeres bord.
 • Det er muligt at opbevarer lidt mælk, yoghurt med mere i køleskabet, der er 1 klodskasse pr. værelse. Benyt den kasse der har samme nummer som jeres værelse. Af hensyn til fødevarer sikkerhed skal vi kassere fødevarer der ikke er opbevaret korrekt. Familieværelset nr. 2 har hele den øverste hylde i køleskabet.
 • Det er fortsat muligt at købe kaffe, te samt øvrige drikkevarer af os.

Fællesbad og toilet

For at minimere smitterisiko er der nogle restriktioner vi skal overholde.

Der må maksimalt være 1 person i det åbne område ved håndvaskene, medmindre det er personer fra samme husstand.

 • Der reserveret 1 toilet, 1 håndvask og 1 brusekabine pr. værelse. Værelsesnumrene er noteret på dørene og på håndvasken.
 • Benyt kun de faciliteter der er reserveret til dit værelse. Undgå at berører håndtag og håndvask som er reserveret til andre værelser.
 • Der må ikke hænge håndklæder til fælles brug, husk venligst at tage dit håndklæde med frem og tilbage fra værelset. (Fugtige håndklæder kan hænges på knagerne inde på værelset)
 • Vi foretager kun slutrengøring. Kontakt os hvis du løber tør for toiletpapir eller håndsæbe.

Selskabslokalet Pejsestuen

Er underlagt reglerne for forsamlingsforbud og vil derfor ikke kunne lejes til sammenkomster, før landet åbner op igen.

Caféen

Er af samme årsalg lukket frem til vejret og corona tillader at vi åbner igen.

Gæster

Værelser og fælles arealer er udelukkende forbeholdt overnattende gæster, vi kan i disse tider ikke tillade arrangementer samt besøgende af hensyn til forsamlingsforbud samt øvrige restriktioner.  

Alt skal lukkes kl. 22.00

Salg af drikkevarer samt alt ophold på fællesarealer efter kl. 22.00 er jf. regeringen ikke tilladt.

Da der en nødudgang via opholdsstuen er det ikke tilladt at aflåse lokalet, vi henstiller til at I holder nøje øje med tiden og forlader lokalet inden 22.00.

Udvis samfundssind beskyt dig selv og andre

Vi beder alle om at respektere alvoren og beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

 1. Bær maske på alle offentlige steder og fællesarealer
 2. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
 3. Host eller nys i dit ærme
 4. Begræns fysisk kontakt
 5. Vær opmærksom på rengøring
 6. Ældre og kronisk syge – hold afstand og bed andre tage hensyn

Hvis du er syg eller har symptomer på Corona, bør du isolere dig selv, indtil 48 timer efter symptomfrihed.

Da ibsens gaard er forholdsvis lille og har en del fællesarealer har vi ikke mulighed for at tilbyde isolationsophold. Gæster med Corona, pårørende og personer der har været i nærkontakt med Corona, kan ikke tilbydes adgang til ibsens gaard.

Skulle vi opleve eller få kendskab til et tilfælde af Corona på ibsens gaard, håndterer vi situationen efter specifikke procedurer og i samråd med sundhedsmyndighederne.

Har du spørgsmål vedr. vores håndtering af Corona bedes du henvende dig på mail til stay@ibsensgaard.dk

Regler og retningslinjer findes på virksomhedsguiden.dk og sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Mange tak for din forståelse, vi ser frem til at byde velkommen på ibsens gaard. Send venligst beskeden C19-accept til os på mail så vi ved at du og dine medrejsende har læst og er indforstået med ovenstående.

Vi bor selv på ibsens gaard og vil ofte være at finde i arbejdstøjet mens vi renoverer, opfinder, gøre rent eller noget helt andet, skulle der opstå spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Tonny & Ane Krebs Pedersen
ibsens gaard