Miljøpriser 2023

Pris for overnatning

Alle vores priser er pr. nat/pr. værelse ekskl. sengelinned og håndklæder (også for reservationer foretaget via AirBnB og Booking.com eller en af deres samarbejdspartnere).

Der er adgang til fælleskøkken, opholdsstue og kabineindelte toiletter og brusebade, for alle de 7 værelser i stueetagen, se placering på oversigten under fanen overnatning.

Miljøpris ved direkte henvendelse (vi tilbyder ikke forplejning):

ANTALVÆRELSER med adgang til fælles bad/toiletDKK
pr stk
1Lille dobbeltværelse til 2 personer
ingen ekstra gulvplads
460
5Små twinværelser til 2 personer
værelserne har 2 enkeltsenge og lidt ekstra gulvplads, f.eks. til babylift
460
1Familieværelse med en lille stue og et soveværelse med køjesenge
Smal bundkøje på 120×200 cm kan benyttes af 2 voksne der kan sove tæt
3 køjer på 70×200 er kun til børn under 12 år på maks. 65 kg
769/695
ALLE7 VÆRELSER LEJET SAMLETDKK
Grp.Senge til i alt 14 voksne og 3 børn under 12 år maks 65 kg3.555

BEMÆRK i ferieperioder, hellidage mv. lejer vi fortrinsvis ud til et minimum af 2 overnatninger, dette inkludere vores højsæson som er sommerperioden fra den 23 juni – 31 august 2023. Der kan naturligvis opstå “perioder” hvor det er muligt at få en enkelt overnatning.

Alle ovenstående priser er per nat inkl. moms og slutrengøring.

Vores miljøpris er opstået efter ønske fra vores gæster, der gerne vil gøre en forskel for vores fælles miljø, ved at minimere forbrug af el og vand. Samtidig giver det os muligheden for at fastholde en af de absolut laveste priser for overnatning centralt i Ebeltoft.

Når du pakker skal du huske at medbringe; sengelinned og håndklæder, da dette ikke er en del af miljøprisen. Vi tillader ikke brug af soveposer, tæpper og lignende.

Tilkøb / lejepriser / gebyrJanuar – martsApril – dec
Sengelinned til 1 person140200
Håndklæder 1 person4050
Sengelinned og håndklæder til 1 person180250
Gebyr ved tilsmudsning af dyner, puder, rullemadras (stk. pris)5001000
2023 priser

Vask af sengelinned

Vi har desværre ikke mulighed for at håndtere vask af sengelinned og håndklæder i store mængder, det tager simpelthen for lang tid, og vi kan ikke være sikker på det når at tørre i tide.

Derfor har vi indhentet tilbud, fra alle de vaskerier vi kunne finde. Både på at leje deres og på at få vasket vores eget, men da vi kun har 7 værelser, kan vi ikke genere nok sengelinned på årsbasis, til at få en god ordning. Den pris vi kan få, betyder at vi skal betale mere for at få vasket, tørret (uden strygning) og leveret ét sæt sengelinned, end det vi tager for én overnatning.

Derfor er vi meget taknemmelige for at vores gæster har ønsket at indføre og fastholde den miljøvenlige pris, og at næste alle vores gæster selv medbringer sengelinned og håndklæder. Vi kan nemlig slet ikke lide at skulle tage så høj en pris for at udleje linned nu – man kan jo købe et helt sæt til den samme pris.

Har du ikke mulighed for at medbringe dit eget kan du leje det, som du kan se tager vi dog ikke den fulde vaskeri pris for udlejning af vores sengelinned.