OVERNATNING

Det er muligt at overnatte i små værelser med delte faciliteter i den gamle stald på ibsens gaard. Værelserne lejes ud til individuelle og til samlede arrangementer.

Gårdhave
Overnattende gæster er velkommen til at benytte vores have indtil kl. 22.00, herefter er ophold i haven ikke tilladt jf. vores spiritusbevilling.

Salg af drikkevarer
Vi sælger et udvalg af varme og kolde drikkevarer, betalinger er muligt med kreditkort.

Parkering
Af hensyn til vores naboer opfordres du til at parkere på Vestervej, hvor der er oprettet parkeringsplads på den tidligere STARK grund. Parkering er tilladt på gaden (dog ikke på brostensfortov), men det kan være svært for vores naboer at komme til og fra deres boliger. Der findes også andre offentlige ved Glasmusset.

Dyr og rygning
Husdyr er ikke tilladt, rygning er tilladt i rygehjørnet nær det blå hegn, alle andre steder er rygning forbudt både inde og ude.

Indgang
Benyt den blå låge til højre for hovedhuset for at komme ind i vores gårdhaven. Indgang til værelserne er via glasdøren inde i gårdhaven. Døren kan åbnes med værelsesnøgle eller kode, bemærk at døren skal være lukket og låst. Det er ikke tilladt at give andre personer adgang til gården.

Indgang
Indgang til værelserne er via glasdøren inde i gårdhaven. Benyt den blå låge til højre for hovedhuset, for at komme ind i gårdhaven.

Døren kan åbnes med værelsesnøgle eller kode, bemærk at døren skal være lukket og låst. Det er ikke tilladt at give andre personer adgang til gården.