Opholdsstue med tekøkken

I forbindelse med din overnatning på ibsens gaard er du velkommen til at benytte opholdsstuen, her finder du tekøkken, sofagruppe, strygejern, rengøringsartikler, legesager, spil og bøger som du kan låne i forbindelse med dit ophold.

Faciliteterne skal efterlades opryddet og rengjorte.

Drikkevarer
Det er muligt at købe kaffe, te, kakao, saft, sodavand, vand, øl og vin. Alkohol må ikke købes/drikkes af personer under 18 år.

Display køleskab
Her finder du afkølede drikkevarer som kan købes. Det er ikke tilladt at stille fødevarer eller egne drikkevarer i display køleskabet.

Spisepladser
For at sikre afstand og hygiejnen under COVID-19 blev der foretaget bordreservation til de udlejede værelser. Dette viste sig at være et hit blandt vores gæster, der altid var sikret et bord kun de selv havde benyttet. Derfor vil vi fortsætte dette fremadrettet.

Det bord der er reserveret til dig, har det samme nummer som dit værelse.
På bordet er der et viskestykke, karklud og lille håndklæde, når du har benyttet disse hænges de op for enden af dit bord. Derved sikre vi at gæster der ikke rejser sammen ikke føre smitte videre mellem bord og ved brug af karklud, viskestykker og håndklæder.

Bordene står med afstand, undlad at flytte på møblerne. Vi har ikke flyttet lamperne endnu, da vi evt. går tilbage til den tidligere opstilling af borde.

Køkkenudstyr
I tekøkkenet findes: Køleskab, 4 kogeplader, ovn, elkogekedel, brødrister, æggekoger, glas, kopper, tallerkner, bestik, gryder, pander, fade skåle, kander, termokande, tekande. Bemærk venligst der er ingen fryser.

Brug af tekøkkenet
Service, gyder, pander mv. skal vaskes op, tørres af og stilles på plads umiddelbart efter brug, så de øvrige gæster kan benytte dem.

Husk aftørring af overflader så køkkenet og opholdsstuen er præsentabel til næste gæst.

Brug af køleskab
I køleskabet findes 1 klodskasse pr. værelse, kassen kan benyttes til opbevaring af medbragte fødevarer, under dit ophold.

Kasse tømmes og rengøres ifbm. afrejse.

Det er muligt at stille en karton mælk eller lignede i køleskabets dør, dog skal den tydelig markeres med værelsesnummer og afrejsedato.

Af hensyn til hygiejne og fødevarer sikkerhed, skal vi fjerne varer der ikke er mærket samt tømme kasserne fra afrejste værelser.

Affaldssortering  
Af hensyn til vores miljø går vi meget op i genbrug hvorfor vi har stillet beholdere op i tekøkkenet til affaldssortering. Da Ebeltoft endnu ikke har krav om sortering kører vi jævnligt på genbrugsstationen med tingene for at sikre de bliver genanvendt.

Madrester, servietter, køkkenrulle, kartonner der har indeholdt mælk og lignede kan ikke genbruges og placeres derfor i skraldespanden under køkkenvasken.

Alle materialer der kan genbruges placeres i de opstillede hvide plastikbeholdere.

Produkter der placeres i genbrugsbeholderne skal være tomme og rengjorte de må ikke indeholde madrester.

Der findes 4 beholder de er til hhv. plastik, glas, metal, pap/papir

Wifi
Der er gratis wifi, dårlig mobildækning og intet tv på ibsens gaard.