Værterne

Hvem ejer ibsens gaard i dag?

ibsens gaard er privat indkvartering centralt i Ebeltoft, du kan læse mere omkring den gamle bondegård i afsnittet overnatning i stalden.

Værtspar
Vi Tonny & Ane Krebs Pedersen, er de lykkelige ejere af ibsens gaard, vi er flyttet til Ebeltoft og bosiddende sammen med vores 2 fælles børn på gården som både er vores hjem og vores helt store projekt.

Vi er det man kalder projektmennesker eller arbejdsbier, altid i fuld gang med et eller andet. Så sidder vi endelig ned og slapper af, så er det ikke noget man ser så ofte.

Vi er begge meget glade for naturen og derfor går vi meget op i at genbruge, renovere og passe på miljøet. En stor del af de møbler der findes her på stedet er derfor købt eller overtaget fra andre steder, der ikke længere ønskede at gøre brug af dem, vi renovere og genbruger fremfor at købe nyt – dog er købte vi naturligvis nye og gode senge, dyner og puder da det at sove godt er meget vigtigt.

Tonny er uddannet ingeniør og kører hver dag på arbejde, når han har fri kommer han hjem til ibsens gaard og går i gang med et andet projekt. Ane har en bachelor i International Hospitality Management og har arbejdet i servicebranchen i ind og udland.

Familie, natur, sne, vand og motorcykler er nogle af de fælles interesser vi har.

Ane

Tonny

Fra dengang vi var “unge” og nye i Ebeltoft.