Drikkevarer

Du kan købe dejlige kolde og varme drikkevarer på ibsens gaard.

Her findes et lille udvalg af de drikkevarer vi sælger, bemærk venligst at altid er muligt for boende gæster at købe drikkevarer. Men det er naturligvis kun myndige personer over 18 år, der må drikke alkohol på ibsens gaard, vi henviser til at vi har spiritusbevilling og følger myndighedernes regler.

Liselund IPA
Citat Møn Bryghus: En bitter, frisk og velafbalanceret India Pale Ale, der med aroma af solbær og passionsfrugt giver en dejlig smagsoplevelse. Special god til krydrede retter, og det asiatiske køkken. Alc.5,2% vol.For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald

Bogø Bock
Citat Møn Bryghus: Blød stærk mørk lager øl, flot kobberfarvet med en lækker cremefarvet skum. Malten giver fine noter af karamel og ristet malt samt en fin sødme. Tilsat tilpas mængde humle, som giver et fint samspil imellem sødme og bitterhed. Special god til solide husmands retter og grill. Alc.6,5 % vol. For at bevare de fine smagsmønstre har vi valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

Tuborg Classic
Citat Tuborg: En kvalitets-øl med lidt mere af alting, et smukt udseende og en klassisk smag. Danmarks tredjestørste øl, og vi har ikke tænkt sig at stoppe der. Man er vel en Tuborg!

Tanqueray Cin & Tonic
Tanqueray gin har en tør og sprød karakter, der bugner af enebær og koriander med et lille hint af sød lakrids, og så har den for længst cementeret sig som en af de mest populære og bedst sælgende gins i verden med knapt 200 år bag sig. Tanqueray & Tonic Premixed-Cocktail 6,5% 27,5 cl.

Sodavand og vand på flaske
Kan naturligvis også købes, her er udvalget dog meget begrænset da den er nedjusteret i forhold til den manglende efterspørgsel.

Rød, hvid & rosé
Vi har nogle gode vine der sælges per flaske, når vejret tillader det kan servere vi gerne et glas vin i gårdhaven om eftermiddagen/aftenen.

Kaffe & te
For boende gæster er det altid muligt at købe en god kop bryg selv kaffe eller te for DKK 15,-
For øvrige gæster er der muligt at købe en kande stempelkande kaffe i gårdhaven.

HAVEN LUKKER KL. 22.00

Vi har en byzone bevilling, ligesom værtshuset nede på hjørnet. Så uanset om du er overnattende gæst, deltager i en fest i Pejsestuen eller har købt en øl i Caféen, så må du jf. myndighederne ikke opholde dig i vores gårdhave efter kl. 22.00 vi og vores naboer takker for forståelsen.