Kunst, kaffe og kage

Søndag d. 10 september 14 – 16

I løbet af sommeren har billedkunstner Jette Mathislund, haft et udvalg af hendes farverige og fantasifulde malerier udstillet på ibsens gaard, hvor vores overnattende gæster har haft stor glæde af hendes kunstneriske univers.

Siden 1998 har Jette haft udstillinger rundt i landet, herunder som årets kunstner ved kunstmatch Odder Golfbane. Hendes værker er blevet vist på Galleri Art Expo, Aarhus og Galleri MARTA Læsø samt i private virksomheder som TDC Internet, Aarhus og Dynaudio A/S, Skanderborg, for blot at nævne nogle få.

Med hendes enestående og fantastiske udtryk har Jette Mathislund skabt begejstring blandt de mange gæster her på ibsens gaard i løbet af sommeren. Den positive modtagelse har gjort at vi har besluttet at åbne dørene til for et åben ”kunst” hus-arrangement, så andre fra Ebeltoft også kan få glæde af Jettes smukke malerier.

Hvis du ønsker du at deltage, skal du sætte kryds i kalenderen ud for søndag den 10. september 2023 og møde op på ibsens gaard, Søndergade 43.

Vi åbner døren kl. 14.00 og arrangementet lukkes af hensyn til de overnattende gæster kl. 16.00

Der vil være kaffe på kanden, og et begrænset antal mini-muffins.

For at imødekomme brand- og sikkerhedsbestemmelser, vil fremvisningen foregå på egen hånd, i mindre grupper. Kaffen serveres, hvis vejret tillader det, i den lukkede gårdhave.

Vi ser frem til at dele denne kunstneriske oplevelse med dig.