Check-in 18-21 (DK)

Alt vedr. ankomst, check-in og nøgleudlevering

Fra kl.18.00 til 21.00

Jeg vil super gerne være fleksibel ifht. tidspunktet for check-in, så når jeg er ved at være færdig med rengøring, sender jeg besked til de gæster der har informeret mig om, at de går rundt i Ebeltoft at deres værelse snart er klart til check-in.

Der er dog nogle dage hvor jeg meget sen færdig med rengøring, eller hvor jeg skal have handlet fornødenheder til værelsesgangen, derfor er check-in sat til at starte kl. 18.00. Det kan også hænde at jeg bare én gang om ugen ønsker at holde en lille familiepause 🙂

Husk altid at oplyse dit forventede ankomsttidspunkt

Hvis du sender en SMS med dit ankomsttidspunkt har jeg brug for følgende oplysninger.

 • Det et navn der fremgår af bekræftelsen
 • Hvilket tidspunkt du forventer at ankomme til Ebeltoft
 • De 4 cifre i dit reference nr. (kun for direkte bookinger)
 • eller navnet på det bureau du har booket igennem (kun hvis du har booket og betalt online)
 • Du må meget gerne skrive om du er på vandrertur i Mols Bjerge, eller bytur i Ebeltoft måske jeg har et godt tip eller link.

Uanset om du ankommer før eller efter kl. 18.00 så er det til en stor hjælp for både mig og øvrige gæster, hvis du kan oplyse mig om dit ankomsttidspunkt. Eksempelvis hvis alle ankommende gæster er med det samme sene fly, så kan de afrejsende gæster jo sove lidt længere.

Husk også at give besked hvis du bliver forsinket, jeg kan nå at handle på 30 min. men ikke hvis jeg sidder og venter forgæves på dig.

Check-in med personlig aftale

Hvis vi har aftalt personlig check-in, så skal du gøre følgende ved ankomst:

 • Gå til glasdøren i gårdhaven
 • Benyt dørklokken (tryk en gang – den skal lyse rødt for at den virker
 • Udvis tålmodighed – der er 811 m2 jeg skal lige nå frem, og kan være igang med at hjælpe en gæst
 • Du kan også sende en send en SMS (Navn + ankommet) men gør det først når du står ved glasdøren for jeg går ofte hen og ser at der ikke står nogen, da gæster sender vi er kommet når de parkere på tanken og så kan jeg altså nå en del andre ting i mellemtiden.

Travle tidspunkter

Weekender, helligdage, eruopæriske skoleferie perioder og konfirmationsweekender (for region østjylland).

Weekender med godt vandre vejr eller events på Maltfabrikken, Fuglsøcenteret eller events i Syddjurs Kommune, så hvis du planlægger en smuttur så tjek for events i østjylland.

Hvis du skal til barnedåb en søndag, kan anbefaler vi at du reserverer værelset fra lørdag til søndag eller lørdag til mandag. Da vi først efter rengøring på selve dagen vil kunne fortælle hvornår check-in er muligt. Med beliggenheden tæt på Ebeltoft Kirke, har vi ofte gæster der gerne vil klæde om før en kirkelighandling søndag.

Vi lukker først for salg af værelser sidst på aftenen, hvilket betyder at vi ofte få spontane overnatninger fra gæster der vil ud og spise eller vandre om lørdagen, og vi kan derfor ikke tilbyde adgang tidlig søndag morgen. Hvis du har brug for adgang til værelset kl. 11.00 om morgenen, er det nødvendigt at reserveret værelset en dag før ankomst, så det stå klart til dig om morgenen når du kommer.

Hvornår er tidlig check-in muligt

Mandag – fredag fra 10. januar – 30. marts

I disse måneder er det ofte muligt at få adgang til værelset tidligt, og det er måske allerede muligt at få værelset fra kl. 14, (for 1-2 værelser).

I samme periode kan check-in være muligt ved 15-16 tiden i weekender (for 1-2 værelser).

Nogle dage har det været muligt tidligere, men vores salg lukker som sagt sidst på aftenen, så vi lover intet i forvejen. Er tidlig check-in vigtigt er det muligt at betale sig fra det.

Check-in efter 21.00

Hvis du ankommer efter kl. 21.00 skal du have en kode, denne kode skal oprettets i løbet af eftermiddagen, så husk at oplyse os om sen ankomst. Hvis eksempevis ankommer med et sent fly.

Brug af kode

Ved ankomst på et tidspunkt hvor vi ikke er tilstede, vil kode og vejledning blive fremsendt på dagen (inden vi går i seng). Kode benyttes udelukkende til afhentning af nøglen, herefter benyttes værelsesnøglen til at åbne døren med. LÆS MERE

VIGTIGT

Det er ikke tilladt at give andre personer adgang. Vi oplever forsat at mange går forkert, tror dette er vandrehjemmet eller ankommer uden aftale mens vi er ude af huset. Fremfor at give andre adgang kan du henvise til “venteværelset” i haven og vores SMS der står i vinduet. Vælger du at lukke nogen ind, skal du blive ved dem du har lukket ind, indtil vi ankommer.

For at sætte det lidt på spidsen, så er det nogle af disse faktore der er afgørende for hvor lang tid det tager at gøre rent, og det er svært at afgøre på forhånd. Derfor kan jeg aldrig forudsige hvornår jeg er tidligt færdig i højsæsonen hvor telefonen ofte bimler fra kl 7, men nogle dage er jeg færdig kl. 16.

 • Afrejsetidspunkt for alle afrejsende gæster
 • Hvor lang tid det tager at gøre rent efter hver afrejst gæst
 • Hvor længe blivende gæster sover
 • Hvornår blivende gæster forlader fællesfaciliteter
 • Hvor mange SMS’er jeg skal besvare mens jeg gør rent
 • Hvor mange telefonopkald jeg skal besvare med en SMS
 • Om der er opstået uheld der forsinker alt
 • Hvor mange der har glemt at medbringe sengelinned og håndklæder
 • Hvordan vejret er (om gårsdagens vasketøjet er blevet tørt ude)