Gårdhave Café

Det er tilladt at medbringe picnic kurv (uden drikkevarer).

De sidste par år har vi forsøgt os med at have åbent i den hyggelige gårdhave for salg af drikkevarer, når det danske sommervejr tillod det.

Vi har være privilegeret med rigtig mange gode dage, hvor bygningerne og skoven har givet læ og dejlige temperaturer i gårdhaven.

Men da vi helt har glemt at reklameret for vores lille oase, så har mange turister siddet i blæsten på havnet fremfor i sol og læ hos os.

Vi giver nu ikke op, men hvis du ønsker at købe et glas vin eller en øl, så send mig en SMS på (+45)29717118 for der er ingen personale der venter på gæster i haven, og jeg vil være i fuld gang med andre opgaver.

Udvalg

Det vi sælger i gårdhaven i år er som udgangspunkt stempelkaffe, te, vand, øl, vin og gin tonic.

Picnic, ja det er tilladt at medbringe egen mad, og nyde den her vi vores gårdhave, såfremt alle gæster køber drikkevarer af os.

Første salg i gårdhaven er omkring kl. 15.00

Sidste salg i gårdhaven er altid kl. 21.00 da haven jf. myndighederne skal lukke kl. 21.45,

Vores udeserveringsbevilling forbyder ophold i haven efter kl. 22.00, dette gælder både for cafégæster, gæster i Pejsestuen og overnattende gæster.

Rygning

Er tilladt i rygehjørnet, alle øvrige steder i haven er rygning forbudt.
Rygere har naturligvis tilladelse til, at sende ikkerygere væk fra det hyggelige rygehjørne.

Overnattende gæster kan købe drikkevarer indendørs uanset vejret, og har mulighed for at benytte en selvbetjeningsordning tidligere på dagen.