Anullering og ændringer

Regler for rettidig annullering og ændringer

Såfremt du ønsker at ændre/annullere din overnatning og få refunderet din forudbetaling, er det naturligvis muligt, du skal blot gøre det korrekt. Vi har ingen online booking så hvis du har foretaget en online reservation har du benyttet en af vores 2 partnere eller en af deres underleverandører. Vi får ikke adgang til dine kreditkort eller bank oplysninger, og det er derfor vigtigt at du annullere/ændre korrekt hvis du har brugt dit kreditkort til at reservere med ellers får du ikke refunderet beløbet fra agenten.

AirBnB & Booking.com

Log på din online konto hos udbyderen (AirBnB/Booking.com) og foretager den nødvendige ændring, annullering hos dem. Opstår der problemer skal du kontakte kundeservice hos den agent du har reserveret værelset via.

Hvorfor? Af hensyn til din sikkerhed må vi ikke annullere/ændre din reservation på dine vegne, vi kan anmode om at foretage en ændring men dette kan vi kun gøre lang tid før din ankomst og du skal logge på for at godkende ændringen før den er gyldig.

Hvilke annulleringsbetingelser der gør sig gældne hos agenten, afhænger af, om du har booket til en fleksible pris eller til ekstra lav pris ikke refunderbar pris.

Direkte reservationer

Kan kun foretages via SMS, email, WhatsApp eller opkald (vis du kan få forbindelse, der er dårlig mobil signal her) Vi har INGEN online booking og får ikke adgang til dit kreditkort eller dine bankoplysninger.

Vi sender en bekræftelse, faktura og annulleringsbetingelser til dig via email. Check venligst pdf filen for hvilke oplysninger du skal fremsende for at få en refundering i forbindelse med en annullering.

Vores standard ændrings/annullerings betingelser for reservationer af maksimum 2 værelser er skriftlig via email kl. 12.00 frokost senest 7 dage før ankomst. Bemærk venligst at der er et håndteringsgebyr for refundering.

Vi er et lille sted i en turistby.
Hvis vi får mulighed for at gensælge værelserne er vi mere fleksible. Bemærk at udenfor sæsonen har vores gæster hovedsagelig reserveret værelser i rigtig god tid, fordi de skal deltage i et event, dette betyder at vi har svært ved at gensælge værelser hvis du annullerer sent.

Vi benyttere mere end et online bureau og når et skriver at der ikke er flere ledige værelser, kan vi stadigvæk have ledige værelser. Hvis et værelse ikke er annulleret korrekt vil det ikke blive frigivet til salg online og en refundering vil derfor ikke kunne komme på tale, da vi ikke kan leje værelset ud.